alena_polun

Creșterea spirituală

Calea creșterii spirituale a personalității este dificilă și spinoasă. Pe parcursul acestui drum întâlniți «guru», «profesori», religii etc. Totuși, toate acestea nu permit creșterea personalității, ci aduc haos. Se întâmplă și mai rău — duce la consecințe negative ireversibile pentru psihic și pentru toate componentele vieții omului. Dar oamenii vor să știe, și-și asum riscuri din nou pentru a afla adevărul. Cineva vede în creșterea spirituală a persoanei importanța pentru viața sa pământească și după cea pământească. Alții iau calea creșterii spirituale pentru a scăpa de realitate. Și deși nu toată lumea aspiră spre astfel de dezvoltare, la mulți oameni această aspirație totuși există.

Pentru a înțelege și a începe în siguranță creșterea spirituală a personalității, trebuie să dezasamblăm două componente principale.

Personalitatea și spiritul

Spiritualitatea pentru mulți este asociată cu religiile, iar acest lucru este fundamental greșit. În religii există spiritul (duhul) dumnezeului, adică spiritul acelui dumnezeu religios care predică religia aleasă de voi. Dar voi sunteți în căutarea căii creșterii spirituale a voastre, și nu în ajutarea dezvoltării acelei sau altre religii — ei vor aduna adepți și fără ajutorul vostru.

Spiritualitatea — este în primul rând Puterea Duhului. Atenție nu spiritul lui dumnezeu, ci al vostru. Când se face ritualul întrării în orice religie, duhul vostru este înlocuit cu duhul domnului. Acum sunteți ca o persoană cu handicap cu proteză, nu mai puteți crește spiritual. Pentru că un picior amputat nu va crește, și nici Duhul nu va apărea! Amar, dur, dar adevărat.

Acum despre personalitate

Personalitatea — este asemănător unei semințe care se găsește în suflet, și care crește cu fiecare incarnare a voastră. De aici și cuvântul «generos» — cu suflet mare. Dar pentru a crește el are nevoie de un duh, al vostru, și nu acel religios. Facem o concluzie rezonabilă. Nu va exista niciodată creștere spirituală și personală în nici o religie.

Aș dori să vă întreb — vă simțiți personalitatea?

Pentru cei care doresc să-și recapete Duhul, să-și găsească propria cale și să înceapă creșterea personală, eu fac Крашение, Crascenie.

Ce este Crascenie Крашение, puteți citi articolul.


Error

Anonymous comments are disabled in this journal

default userpic