alena_polun

Căutarea fericirei

Odată am întrebat persoana, care era venită la mine după ajutor:

— Vă aflați în starea căutării? Ce căutați?

— Vreau să găsesc fericirea, — mi-a răspuns persoana.

Ce ciudat. Fericirea nu se caută, fericirea — este partea, component din viața voastră, dreptul avut de la naștere.

Știți voi oare care este partea voastră?

Pe ce masă este tortul dulce cu felia care vă aparține vouă?

Nu știți! Prin urmare, căutați. Foarte rău, că nu știți. Dar eu scriu toate aceste articole, pentru a alcătui navigarea către tortul fericirii voastre.

De ce vom avea nevoie în căutarea fericirii:

  1. Voință. Dacă ea nu este, și voi sunteți în religie și pentru orice, așa cum știți este voia domnului, atunci nimic nu fa funcționa. Voința voastră vă conduce pe calea voastră, iar voința dumnezeului religios duce la slujirea lui dumnezeu. În așa mod nu o să găsiți bucățica voastră de tort.
  2. Onorând regulile omului fericit.

Care sunt aceste reguli?

  1. Să nu pierdeți Timpul în zadar.
  2. Învățați să vă bucurați.
  3. Învățați să vă enervați.
  4. Iubiți-vă pe voi și lumea.

Acesta este minimul, la care trebuie să vă gândiți, dacă este totul bine cu aceste reguli.

Imaginea unei persoane fericite — nu este imaginea unui optimist, care fără să observe problemele, spune că ele nu sunt. Aceasta este o persoană conștientă, care permite tuturor emoțiilor să fie și se vede pe sine, ca parte a întregii lumi.

În căutarea fericirii, va trebui să treceți de la un articol la altul, să citiți, să vă adânciți, să ascultați ce vă spune sufletul și atunci navigarea va funcționa. După cum puteți vedea, pornirea navigatorului în căutarea fericirii trece prin butoanele tuturor articolelor.

În fiecare mă starui să vă dau îndrumări pe calea voastră, astfel încât să nu vă abateți de la drum.

Cu siguranță veți întreba, dacă sunt fericită eu? Și care este fericirea mea?

Cu siguranță sunt fericită! Pentru că întreaga Lume este în mine și eu sunt in Lume. Eu iubesc foarte mult Pământul și în fiecare zi simt, cum Pământul mă iubește.

În ce consiste fericirea mea? In faptul, de a întoarce oamenilor înapoi Credința. Pentru că mă doare durerea Pământului, care vede cum oamenii, ca niște pisoi orbi cu cruci la gât, se lovesc de perete și spun, că nu există nimic altceva decât peretele.

Dacă voi repetați din zi în zi «vreau să găsesc fericirea», scrieți-mi — voi fi bucuroasă să vă ajut în aceasta. Și, desigur, aștept întotdeauna cu nerăbdare să aud de la voi, despre schimbările care au avut loc în viața voastră!


Error

Anonymous comments are disabled in this journal

default userpic